Simply me, a Swede in LA

It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it.

Saturday, February 03, 2007

Beautiful day!


Today was really sunny and warm for being February, 26 C! Perfect day for the beach, but since I'm working weekends, I took a nice morning walk to work instead, about 1 1/2 hour walk in the sun under palm trees, not too shabby! I think I'll do it again tomorrow :)

Pics: yahoo

7 Comments:

  • At 08:28, Anonymous Anonymous said…

    Hej!
    Jag har spanat in din blogg ett tag nu, och den är verkligen inspirerande! Ska nämligen flytta ner till Santa Monica om ngra dagar för att börja plugga, och klädintresset är stort! Mne jag tänkte bara höra med dig, leggings där nere nu? Är det för varmt eller är det ngågon som har det? Dum fråga antagligen. =)

     
  • At 11:01, Blogger Mim said…

    sandra: Hej, vad kul att du har hittat hit! Jajaman, folk har leggings till allt, sa det behover du inte oroa dig for :) Sedan skiftar temperaturen valdigt mycket, de senaste dagarna har det vart jattevarmt men nasta vecka ska det bli kyligare igen.

    Var flyttar du ifran?

     
  • At 11:40, Anonymous Anonymous said…

    Vad skönt,=) leggings är nämligen perfekt att ha till klänningar.
    Jag är nöjd med runt 20 strecket för nu har det börjat snöa här i Sthlm igen och det ska tydligen bli kallt imorgon. Så jag längtar till LA. + shoppingen där nere, dock har jag en väldigt tajt budget då jag är student men ngt ska man nog kunna hitta. Hih.

     
  • At 13:31, Blogger Mim said…

    sandra: Forever 21 ar affaren for den med tajt budget, typ USA:s H&M! Jag shoppar jamnt dar :) Var ska du bo/plugga?

     
  • At 04:51, Anonymous Anonymous said…

    Ja den affären har jag hört mkt om! Ska genast spana in den när jag kommer ner. Ska plugga på SMC, lite olika kurser. Och jag kommer bo i MArina del ray. =)

     
  • At 17:21, Blogger Mim said…

    sandra: Haha, jag tankte nastan det! MdR ar typ lilla Sverige och alla gar pa SMC, sa det finns manga svenskar att prata med iaf :)

     
  • At 05:06, Anonymous Anonymous said…

    Låter underbart med sommarväme!

     

Post a Comment

<< Home